torstai 27. joulukuuta 2012

Päivä kaksi!


Tämä ilta on ollut aika rauhallinen. Siirrettiin aitoja ja nyt poitsu pääsee sohvalle asti. Fatboylla onkin otettu yhdessä nokoset. Uskaltaa myös hyvin irtautua ja tehdä omia juttujaan eikä tarvitse koko ajan olla meidän lähellä hakemassa lohtua. Ihana pusupoika! :) Ulkona juoksenneltiin vähän, ehdittiin hörpätä lammikosta ja ihmeteltiin lumenkolaajia melskeineen. Yhdelle hauvalle haukuttiin kun ei se voinu tulla moikkaamaan kun ei ollu kuulemma niin pentuystävällinen. :(

Kävin avomieheni kotiin tullessa parisen tuntia asioilla ja kotiin tullessa harjoiteltiin sitä ettei tarvitse haukkua kun tulee kotiin. Kasvattajan ohjeiden mukaan ei tehdä lähdöstä tai tulosta numeroa vaan moikataan ihan rauhassa sitten kun on takit ym. paikoillaan naulakossa. Summeria ja ovikelloakin kokeiltiin, että tottuisi erilaisiin ääniin ja etteivät ne sitten yksin ollessa häiritse hirveästi. Meillä kun lehdenjakajat pimputtaa summeria ja Jehovat ovikelloa. Radiossa Cheekin biisit ei ollu mieluisia. :D Niille piti selkeesti haukkua, että pistettäisiin mokoma roska pois..

Eläinkaupasta ostin Tenan vuodesuojia/kroonikkovaippoja ja opetellaan tekemään tarpeet sisällä ensisijaisesti niille. (2 pissaa osunut jo! :P) Toki ulkona käydään useita kertoja päivässä, mutta jos nämä sisällä tapahtuvat vahingot osuisivat noille kronareille niin olisi parempi.

Eläinkaupasta ostin myös nahkatossun, possunkorvan ja ilmeisesti lampaan/vasikan "vehjettä". :D Kovasti Nemo ihmetteli tota vehjettä kun se ilmeisesti maistui niin oudolle, mutta eiköhän se huomenna maistu jo enemmän. Ajattelin huomenna mennä käymään koirulin kanssa siellä eläinkaupassa niin saadaan vähän äksöniä ja hankitaan palkkausnamit, jotka tietenkin unohtui tämänpäiväiseltä reissulta. Onneksi tuo kauppa ei ole kuin parin korttelin päässä ja matka menee varmaan osittain sylissäkin. Mutta katsotaan mennäänkö tekemään tämä retki sitten huomenna. :)

Istumistakin harjoiteltiin Victoria Stilwellin ohjeilla missä ei paineta pennun takapäätä vaan pennun täytyy hetki miettiä miten se saa sen namin. On se jännä miten hyvin se toimii loppupeleissä kun joutuu itse hetken pähkäilemään..

Ps. Galaxy S3:sen kosketusnäyttö oli hauska homma kuonolla.. ;) *pulipuli*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti