torstai 24. tammikuuta 2013

Rokotuksista selvinneenä

Rokotuksissa meni hyvin. Nemo ei melkeinpä edes huomannut pistosta. Pyysin eläinlääkäriä katsomaan myös pojan silmiin, koska ne ovat rähmineet jonkin verran. Vähän se silmien tutkiminen oli kamalaa, mutta ei niissä silmissä mitään vikaa ollut. Voi olla ihan tuulesta tms. johtuvaa. Seurataan siis tilannetta.
 
Eläinlääkärissä punnittuna painoa on 3,4kg. Säkää yritin itse mitata, mutta toi heilui niin paljon etten saanu kunnon mittaa otettua.. 30cm tai alle se kuitenkin vaikuttaa olevan.
 
 
 Pohdiskelin itsekseni pentua ja portaita. Portaitahan kielletään pennun kanssa kiipeämään, mutta en löytänyt tietoa milloin portaita saa kiivetä. Sen verran olen Nemoa pistänyt portaita menemään, että jos lenkillä jonkun rapun edessä se päättää kiivetä pikkuportaat ylös niin kyllä se sieltä alaskin sitten voi tulla ne pari porrasta. Toki jos ei vaan pysty niin sitten autan.. Kerran kun olin auttamassa Nemoa alastulossa ottamalla syliin ja lähestyessäni peruutti yhden portaan ylöspäin.. Eli kyllä se ylösmeno on helpompaa - myös takaperinkin.. :D Näitä pikkurappusia on täällä meidän lähellä niin hirveesti ja niitä on varmasti kiva kiivetä ylöspäin, mut ihan hyvä jos Nemo tajuaa ettei kuljetusta alaspäin ole aina automaattisesti. ;)
 
Vastaantulijat on kovasti kehunu Nemoa reippaaksi. Myös rodun tunnistavat on kehunu oikein rohkeaksi tapaukseksi. Mutta ollaan me hyvin paljon tavattukin erilaisia ihmisiä, lapsia ja aikuisia. Sekä monenlaisia ja eri kokoisia koiria. Kaikkemme yritetään, ettei ainakaan meidän sheltti olisi arka. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti