tiistai 26. helmikuuta 2013

Repikäämme roskalehdet..


Tänään olikin mukava yllätys kotiin tullessani. Nemo oli päättänyt pistää lehtiroskiksen uuteen uskoon ja silputa roskalehtiä. Olisi nyt samalla vaivalla vienyt vaikka lehtiroskikseen.. :D 

Aikaisemmin Nemo ei ole tehnyt "tuhmuuksia" muuta kuin muutamia vaatteita se on saattanut pihistää lattialta ja viedä niitä olohuoneeseen. Joskus jätän sukkia tms. ihan tietoisesti lattialle, jotta voin tarvittaessa sanoa Nemolle ettei hänellä ole asiaa koskea kaikkeen mitä lattialla on. Joskus voi nimittäin vahingossa jäädä tai pudota jotain lattialle ja Nemon täytyy silloin tietää ettei niihin saa koskea. Hänellä on omat lelunsa.

Ja onhan se joskus kokeillut hampailla vaikka mitä, mutta ei ole varsinaisesti tuhonnut mitään. Noh, kerta se on ensimmäinenkin, mutta toivotaan ettei vastaavaa turhautumista enää niin kovasti tulisi tai ainakaan siitä muodostuisi tapaa.

Jätämme Nemolle päivittäin puuhaa (mm. Kong), mutta ilmeisesti pitää jättää vielä enemmän puuhaa. Onhan se kurjaa olla kotona yksin.. Vähemmästäkin turhautuu. Meillä on ollut ensimmäisestä työviikostani myös DAP päällä yksinolon helpottamiseksi. En tiedä toimiiko se, mutta en ole uskaltanut sitä vielä seinästäkään irroittaa.

Menenpä samantien katsomaan huomiseksi järsittäviä valmiiksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti